close

Ovdje možete zatražiti pomoć ili pronaći odgovore na česta pitanja (FAQ)

O nama

HeyCao je platforma na kojoj obožavatelji mogu rezervirati personalizirane videozapise svojih omiljenih slavnih osoba, sportaša ili utjecajnih osoba. Naša misija je stvoriti autentična i nezaboravna iskustva.

HejCao video zapisi su savršeni za svaku prigodu! Želite li svom prijatelju napraviti iznenadjenje za rođendan? Ugodno oraspoloziti? Ili samo čuti vasu omiljenu zvijezdu? Dakle, dokle god je zahtjev prikladan, vas idol je spreman da vas inspirise sa osobnim HeyCao vidom!

Naravno! Preuzmite HeyCao, podijelite ga preko stranica društvenih medija i spremite ga u život! Nakon što vas HeyCao video pristigne na vašu e-poštu – on zauvijek pripada vama!

Voljeli bismo razgovarati! Slobodno nas kontaktirajte ovdje – hello@bookheycao.com, a jedan od članova našeg tima javit će vam se što je prije moguće.

Možete zatražiti da se pridružite HeyCao timu putem e-adrese: hello@bookheycao. Na osnovu odredjenih kriterija provjerit cemo da li ste bas vi osoba koja na je nedostajala.

Bukiranje HeyCao Videa

Sve naše zvijezde možete pronaći na našoj web-adresi- samo pretražite kategorije, odaberite željeni talent, popunite za koga je, napišite svoj zahtjev i uzbuđenje može da pocne!

Volimo da su nasi HeyCao video zapisi autentični, ali molimo vas da budete prikladni i ljubazni.

Napomena: Vaš zahtjev za HeyCao ce biti odbijen u slucaju da je neprikladan, eksplicitan ili ima za namjeru oštetiti sliku talenta.

Primanje HeyCao Videa

Gotov videozapis stići ce na željenu adresu e-pošte. Juhu!

Super je jednostavno! Samo kliknite ikonu za preuzimanje i preuzmite Video na svoj desktop ili smartphone.

Naši talenti imaju rok od 7 dana da ispune vaše zahtjeve, međutim, video obično bude gotov u svega nekoliko dana. U slučaju da vaš zahtjev nije dovršen na vrijeme, isti će isteči, a vaš novac će biti vraćen.

Jedan od naših osnovnih prioriteta je da svaki kupac dobije svoj HeyCao Video. Moguće je da vaš zahtjev može isteći, ali nastojimo osigurati da su svi HeyCao zahtjevi završeni.

Svaki HeyCao video koji se pojavljuje na našoj web-lokaciji poslan je na adresu e-pošte koju ste naveli, stoga svakako provjerite neželjenu poštu i pretražite e-poštu! Ako ga još uvijek ne možete pronaći, pošaljite nam e-poruku s brojem narudžbe i adresom e-pošte koju ste naveli prilikom rezervacije na hello@bookheycao.com.

Plaćanje

Trošak HeyCao videa određen je pojedinačno od strane svakog talenta, pa će se cijena razlikovati ovisno o tome koga tražite! Talent može promijeniti svoju cijenu u bilo kojem trenutku, ali će vam biti naplaćen iznos za koji ste ga rezervirali.

HeyCao će zadržati vašu kreditnu / debitnu karticu kao autorizaciju dok se narudžba ne dovrši. U slučaju otkazivanja / odbijanja / isticanja, naknada će biti oslobođena i vidjet ćete da vam nijedan iznos neće biti naplaćen.

Ako još niste primili svoj HeyCao, stavili smo samo zadržavanje predautorizacije na vašu kreditnu karticu kako bismo osigurali da su sredstva dostupna u trenutku kada talenat ispuni vaš zahtjev.